Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с Ксенона за 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с Ксенона за 156-ца

Здравейте колеги ! имам един проблем на скоро си купих 156 1.9 до сега бях много доволен, докато вчера не реших да си сложа ксенонови свелини. Но се оказа че шапките на фаровете са по каси от колкото крушките на ксенона. и сега незнам какво да правя. Виждал сам други 156-ци с ксенон и не вярвам че само аз имам този проблем с шапките, за това някой ако има решение бих бил много благодарен ако го сподели.

Сигурен съм, че има и друго решение, но това дето съм виждал аз поне - рязане с фреза примерно 18.5 и гумен щуцер за извода на кабеляците до баласта. Общо взето побългарено на 147 - аналогично. Неприятното е ако не се направи гимнастиката както трябва, че почва да кондензира от вътрешното стъкло на фара.
    Last edited by DiStefano; d.m.y г., 10:24.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

шапките

Аз ги отрязах със секачките тия шапки и си свети много добре нямам никакви проблеми.
      Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

Не се ли предлагаха някакви по къси крушки Н7. Мисля че имаше тема по въпроса преди време. Ако някой я намери да пусне линк.

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Има и по къси крушки,просто отиди и ги смени,няма да се налага да режеш и побългаряваш нищо.
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Просто си купил менте и то голямо
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
              Просто си купил менте и то голямо
              Понеже има и едни оригинални .......

Comment

Първоначално публикувано от Gelew Покажи съобщение
                Аз ги отрязах със секачките тия шапки и си свети много добре нямам никакви проблеми.
                Това, че ослепяваш всичко живо пред теб няма значение нали?
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Най-разумния вариант е с по къси крушки, иначе има възможност за удължаване рамената на шапките, което не е много хубаво.Не знам как е без тези шапки, но и с тях пак си заслепява малко, друг е въпроса за регулиране на фара след поставяне на ксенон светлините.
                  _156_2,4_JTD_136hp_-EX
                  156 FL 1,9 JTD 115hp "05

Comment

Обикновен рефлекторен фар е общо взето невъзможно да се регулира като хората с афтър маркет ксенон

Comment

Добре де, на фиатките от поколението браво/брава/мареа първата версия фаровете са с големината на тези на 156 а нямат никакви шапки, каски и наушници... Дали реално тая шапка има чак такова значение за заслепяването или е по-скоро визуална гъзарийка..?

Comment

ами аз питах в магазина от който ги купих и човека ми каза че по къси крушки не се произвеждат. обмислях и вариянта да махна шапките но много грозно ще им пече на колегите срещу мен

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
                          Понеже има и едни оригинални .......
                          Не има Луксима която е по 160лв вече и няма да имаш никакви проблеми
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Нали според новия закон Годишен Технически Преглед няма да минават автмобилите с нефабричен ксенон, отваряш си работа да разменяш фарове всяка година около прегледите.
                            2002 Alfa Romeo 156 1.9 JTD Sportwagon
                            .

Comment

Има по-къси крушки. Просто отиди там където си ги купил и искай да ти ги сменят. Аз съм също с китайски от "по-хубавия" Крушките си влязоха без да се налага да режем каквото и да е.
                              166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                              ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                              X